Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leczenie kanałowe

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jakieś 2 miesiące temu poszedłem na plombowanie okazało się że będe mieć leczenie kanałowe i dentystka dała mi trucizne za kilka tygodni poszedłem znowu miała mi juz te kanały czyśćic ale sie denerwowałem bo mnie bolało i znowu mi zatruła dziś ide kolejny raz i się strasznie boje powiedzcie jak zatruła mi swa razy to i tak może mnie jeszcze boleć czy już nie?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Też miałem 2 x trucizne a za 3 robiła mi zęba , zdjęcie zęba też ci zrobi ;p , zajmnie jej dość długo ;x

/zakaz handlu

Opublikowano

Boże nie straszcie go bo jeszcze nie będzie chciał iść :D.

@TOP

Nie wiadomo bo nie którym po 1x nie boli a nie których po 2x czy po 3x musisz sam iść i sprawdzić. Ale powinno nie boleć (nie wiem ja nie miałem leczene kanałowe )

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Endynem_ podał jedyne działające znieczulenie.

A co do tego czy może boleć, leczenie kanałowe boli jak skurwisyn i nic z tym nie zrobisz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem wyrwać największego zęba którego mamy, 2 znieczulenia dostałem, dziwne uczucie jak strzelały kości czy coś.. yyy.. łee, jak mi dał gaze po wyrwaniu i ją w domu wyciągłem to była cała z krwi, i później jak płukałem to też było krwi.. 1 raz od 15 lat byłem u lekarza, za tydzień wyrywam kolejnego, nic już z tych dwóch nie mogłem zrobić i pierdziule kanałowe, nigdy!

Byłem u prywatnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...